Prava vinjeta
za Vaš vozni park

person driving a truck

Informacije o Evrovinjeti

Morate platiti putarinu kupovinom Evrovinjete za vozila preko 12 t koja koriste autoputeve u Holandiji, Luksemburgu, Danskoj i Švedskoj. Ova pravila ne važe za putničke autobuse.

Elektronska Evrovinjeta digitalno beleži sve potrebne podatke (broj registarske tablice, emisionu klasu, broj osovina i rok važenja). Od vozača se ne traži da donese štampani dokaz, npr. za proveru ili inspekciju.

Ako želite, DKV će Vas automatski blagovremeno obavestiti pre isteka elektronske Evrovinjete.

Ove potvrde o plaćanju mogu se dobiti na naplatnim stanicama u npr. benzinskim pumpama i na graničnim prelazima ili direktno iz usluge DKV MOBILITY. Evrovinjete važe u određenim periodima – od jednog dana do godinu dana. Kratkoročne vinjete (do 7 dana), koje možete naručiti direktno u DKV Mobility Cockpit-u , važe odmah.

Dugoročne vinjete (duže od 7 dana) naručene preko DKV Mobility Cockpit-a se obrađuju od ponedeljka do petka i ne važe dok se ne obrade.

Dodatne informacije:

Više informacija o ostalim vinjetama dostupno je na stranicama u odgovarajućim zemljama..

Plaćanje karticom DKV Card na mestima izdavanja

Elektronsku Evrovinjetu možete platiti na određenim mestima izdavanja (benzinskim pumpama) kao dnevnu, nedeljnu, mesečnu ili godišnju vinjetu uz DKV Card.

Informacije o aktuelnim cenama Evrovinjete i pomoć u obračunu troškova na osnovu objavljenih cena putarine možete dobiti u AGES kalkulatoru naknada .

Visina putarine zavisi od emisione klase, broja osovina i roka važenja.

Prijavite se za DKV Card sada

Prednosti koje Vam donosi DKV Card

  • Naručite direktno i povoljno od DKV MOBILITY preko web-stranice DKV MOBILITY ili na Vašem uobičajenom prodajnom mestu DKV MOBILITY
  • Direktno naručivanje se takođe može izvršiti za vozila bez dodeljene kartice DKV Card (potrebno je da se unesu samo detalji o kartici DKV CARD koja će se koristiti za fakturisanje)
  • • Na računu DKV Mobility jasno se navode sve potrebne informacije radi lakše dalje obrade.

Prijavite se za DKV Card sada

DKV Mobility Secure Check

Imate li pitanja? Biće nam drago da Vam pružimo odgovore.

DKV Mobility Secure Check je dvostruka potvrda identiteta za on-lajn kupovine uz DKV Card. Drugi način za potvrdu identiteta su akreditivi za prijavu u DKV MOBILITY koji se takođe koriste za prijavu na DKV Cockpit. Ovo čini kupovinu on-lajn za naše klijente još bezbednijom.

Ako se još niste registrovali, uradite to ovde u Centru za korisničkenaloge kompanije DKV ili se obratite svojoj ličnoj osobi za kontakt.

Primeri on-lajn kupovine za koje je potrebna DKV Mobility Secure Check:

  • Evrovinjeta

Kada kupuju proizvod s naplatom putarine on-lajn, korisnici kartice DKV Card obično unose broj svoje DKV kartice na web-stranici sa koje žele da kupe proizvod, zajedno sa datumom isteka kartice. Nakon što klikne na dugme „Dalje”, korisniku se prikazuje iskačući prozor DKV Mobility Secure Check. Ovde korisnik mora da unese svoje akreditive za prijavu u uslugu DKV MOBILITY Secure Check. Nakon što ih potvrdite, kupovina se može završiti.

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.