person is holding a DKV Card

DKV kartice za gorivo – sveobuhvatna usluga za Vaš vozni park

Kartica za gorivo olakšava vođenje knjigovodstva u svakom poslu, a to počinje sa prvim vozilom. Bilo da se radi o kamionu, autobusu, kombiju ili automobilu, bilo da se radi o malom, srednjem ili velikom voznom parku, DKV Card Vam daje pristup dopuni goriva bez gotovine i uslugama vezanim za vozila.

Specijalizovali smo se za pružanje idealne kartice za gorivo za svaki tip voznog parka ili vozila. Bilo da je to klasična DKV Card za vozila sa unutrašnjim sagorevanjem, DKV Card +Charge za električna vozila, DKV Card Climate kao klimatski neutralna kartica za gorivo i još mnogo toga. Saznajte više o raznim prednostima naših kartica za gorivo ovde.

Zwei Männer an einem Verladehof

Sipajte gorivo na više od 97% benzinskih stanica u Nemačkoj

~67 000 stanica za punjenje & ~736.000 javno dostupnih punjača širom Evrope

Nema zamornog prikupljanja računa za gorivo

Mnoge usluge za vozila

Vaš sopstveni korisnički nalog za upravljanje Vašim karticama

Izmirite sve putarine bez napora

Radite efikasnije

using the advantages of DKV cards
Sve sa jednom karticom
Zwei Männer an einem Verladehof
Zwei Männer an einem Verladehof

Jednostavno plaćanje

Pranje vozila, parking, pomoć pri kvaru, putarine i još mnogo toga

Saznajte više o našim uslugama
Zwei Männer an einem Verladehof

Lakše knjigovodstvo

Fakture spremne za Vašeg poreskog savetnika, bez gomile računa

Saznajte više o našim uslugama naplate
Zwei Männer an einem Verladehof

Bezbednija kontrola

Blokirajte, ograničite i naručite kartice za klijente on-lajn 24/7

Saznajte više o bezbednosti kartice

Bezbednost i druge usluge uz DKV CARD D

Ako izgubite karticu – nema problema. Možete jednostavno naručiti novu karticu nakon što blokirate izgubljenu. Bezbednosne funkcije kao što su PIN kodovi i kontrole limita Vas štite od zloupotrebe kartice.

Saznajte više o bezbednosti kartice. Putujete li širom Evrope? Nema problema, za Vas smo sažeto prikazali naše usluge po zemljama.

Zwei Männer an einem Verladehof

Povraćaj PDV

Veća likvidnost uz brz povraćaj PDV

Više informacija o povraćaju PDV
Zwei Männer an einem Verladehof

Telematic

Telematic i ostale digitalne usluge

Više informacija o našim digitalnim proizvodima
Zwei Männer an einem Verladehof

Station Finder

Pronađite najbliži servis u Vašoj oblasti

Više informacija o DKV Station Finder
Zwei Männer an einem Verladehof

Cene dizela

Napunite gorivo dizelom po najjeftinijim cenama širom Evrope

Više informacija o cenama dizela

Česta pitanja

DKV karticu za gorivo možete koristiti za plaćanje svih usluga u vezi sa vozilom. To su (u zavisnosti od obima usluga) dopuna goriva, maziva, pranje, popravka i još mnogo toga. Roba široke potrošnje poput pića, slatkiši ili cigarete ne mogu se platiti.

Kartica za gorivo olakšava računovodstvo u bilo kom komercijalnom poslu, jer kartica za gorivo eliminiše gnjavažu oko prikupljanja i obrade računa za gorivo. Dobijate izjavu „spremno za poreskog savetnika” koju možete jednostavno proslediti.

Kartica za gorivo vredi ako se koristi i za samo jedno vozilo, jer je konačno došao kraj papirima i računima za gorivo. Naravno, kod nas nemate minimalnu kupovinu, tako da nije bitno da li koristite karticu ili ne.

Svaki trgovac može da se prijavi za karticu za gorivo.

Nažalost, ne, DKV nudi svoje usluge samo profesionalcima.

Kod DKV-a, na primer, dobijate izvod svake 2 nedelje u kome se navode sve transakcije prema broju registarske tablice ili vozaču. Ovaj iznos na fakturi onda naplaćujemo putem SEPA naloga za naplatu. Ovo Vam obezbeđuje dodatnu likvidnost. U svom ličnom delu imate uvid u sve transakcije u bilo kom trenutku i možete upravljati svojim karticama.

DKV ima najveću mrežu usluga u ovom sektoru, sa preko 67 000 servisa širom Evrope. Servisi sa brendovima kao što su Shell, Aral i Total su deo ovoga, ali i jeftini i nezavisni servisi. Prijem je obično naznačen na pumpi ili DKV znakom na servisu. Više informacija možete naći u station finder.

Čim primimo Vašu prijavu o krađi, oslobađate se odgovornosti u skladu sa našim Opštim uslovima korišćenja. Odmah ćemo blokirati Vašu karticu. Štaviše, kartica se ne može koristiti bez PIN koda.

Kartica funkcioniše slično kao i kreditna kartica, samo što nisu potrebne nikakve dodatne potvrde ili računi za poreskog savetnika. Jednostavno u našoj velikoj prihvatnoj mreži plaćate svoje gorivo ili drugu uslugu (u zavisnosti od tarife) i dobijate od nas zbirni izvod a naplaćujemo svake 2 nedelje SEPA prenosom.

Postoje različiti modeli cena i kartica sastavljeni od različitih usluga. Kartica Just Drive Card je dostupna od 0,95 evra u našoj prodavnici . Takođe nam je drago što Vam možemo pružiti i individualnu ponudu.

Da, možete ograničiti ili blokirati sve kartice u svom ličnom delu. Naravno, to možete učiniti i preko naše 24-časovne telefonske linije (+49 800 358 358 3).

Svaka kartica ima PIN kod koji možete podesiti pojedinačno. U slučaju gubitka ili zloupotrebe, možete odmah da blokirate karticu on-lajn putem korisničke prijave ili preko naše dežurne linije. Takođe možete dodati zasebno ograničenje svakoj kartici.

Biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo individualnu ponudu prilagođenu Vama i Vašim potrebama.

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.