DKV Partnerstvo
dobar signal za veliki uspeh

Fuel Station

Bez obzira na to da li ste operater benzinske pumpe, izvođač radova na sanaciji vozila, vlasnik garaže ili prodavac guma: postanite deo najveće servisne mreže nezavisne od industrijskog brenda. Šaljemo Vam naše kupce da izvršite prodaju!

Tu smo za Vas. Uz maksimalnu bezbednost! Kao partner DKV Mobility, imate koristi od najvišeg stepena bezbednosti. Pored usaglašenosti sa međunarodno prihvaćenim bezbednosnim standardima, za Vas to znači: mi izmirujemo račun klijenta i tu smo za Vas 24/7 ako imate bilo kakvih pitanja!

Vaše prednosti kao prihvatnog partnera

 • Osvojite nove klijente u zemlji i inostranstvu
 • Ojačajte svoje prisustvo
 • Povećajte prodaju kroz članstvo u najvećoj mreži usluga u sektoru
 • Sigurno plaćanje i pouzdana naknada
 • Povećajte vidljivost uključivanjem u DKV Maps i aplikaciju DKV Mobility
 • Povećajte prepoznatljivost
 • Nema potrebe da prilagođavate svoj sistem naplate

Postanite prihvatni partner u 3 jednostavna koraka.

get in contact

1. Obratite nam se

Ne može biti lakše! Obratite nam se telefonom, e-poštom ili on-lajn putem našeg obrasca za kontakt. Biće nam potrebne sledeće informacije od Vas:

 • Vaši proizvodi/usluge
 • Broj stanica (veličina mreže)
 • Naziv i adresa Vaše kompanije
 • Osoba za kontakt u slučaju bilo kakvih pitanja (ime, mejl adresa, broj telefona)
 • Registracioni broj poreza na dodatu vrednost (ID za PDV)

your data

2. Ponuda

Nakon provere Vaših podataka, dobićete ponudu od nas sa svim informacijama o partnerstvu sa Vama i prihvatanju DKV kartice. Kada primimo Vaš odgovor na našu ponudu i informacije o odabranom provajderu terminala, poslaćemo Vam ugovornu dokumentaciju.

activation

3. Aktivacija

Dobićete svoj DKV broj partnera i broj DKV servisne stanice, koje treba da date svom provajderu/operateru terminala (ovo se ne odnosi na kompanije koje nude usluge popravke, sanacije i kvara ili isključivo proizvode i usluge koje se ne fakturišu elektronski). Čim se pridružite našoj mreži i terminali budu konfigurisani, Vaše stanice postaju aktivne u našem sistemu i naši korisnici ih mogu pronaći i posetiti.

Registrujte se sada u najvećoj evropskoj mreži servisa

Iskoristite prednosti od preko 200.000 potencijalnih kupaca i registrujte se u DKV Stationsfinder.

IDITE DO STATIONSFINDER

Imate li pitanja? Biće nam drago da Vam pružimo odgovore.

Sve o tome kako da postanete prihvatni partner.

Kupovine se naplaćuju elektronski pomoću terminala koji prihvata DKV kartice. Terminal može da obradi uplate za dizel, benzin i aditive, usluge pranja i čišćenja vozila, parking, pribor za vozila, maziva, domaće putarine i vinjete.

Transakcije nam se automatski šalju. Obračun se vrši svakih 14 dana i uplatu primate preko DKV-a. Transakcije za usluge popravke, sanaciju i vuču vozila i prodaju rezervnih delova se fakturišu ručno. Odobrenje dobijate kada posetite dkv-authorization.com ili pozivanjem uslužnog broja +31 252 463213 ili iz UK +49 800 31 60 465. Vi kreirate fakturu; mi je proveravamo na osnovu prijave za odobrenje, a Vi dobijate svoj novac od nas.

Partnerstvo je besplatno! Nema naknade za prihvatanje ili članarine! DKV od Vas prima samo fiksni, dogovoreni procenat na osnovu Vaše prodaje klijentima kompanije DKV.

Nakon provere Vaših podataka, dobićete ponudu od nas sa svim informacijama o partnerstvu sa Vama i prihvatanju DKV kartice.

Kada primimo Vaš odgovor na našu ponudu i informacije o odabranom provajderu terminala, poslaćemo Vam ugovornu dokumentaciju.

Zatim nam šaljete potpisanu ugovornu dokumentaciju na dalju obradu.

Dobićete svoj DKV broj partnera i broj DKV servisne stanice, koje treba da date svom provajderu/operateru terminala (ovo se ne odnosi na kompanije koje nude usluge popravke, sanacije i kvara ili isključivo proizvode i usluge koje se ne fakturišu elektronski).

Čim se pridružite našoj mreži i terminali budu konfigurisani, Vaše stanice postaju aktivne u našem sistemu i naši korisnici ih mogu posetiti.

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.

Read the privacy policy here

* Mandatory field