DKV LIVE -
Vaš digitalni asistent za pametnu mobilnost

two men in front of a truck chatting with a tablet in ones hand

Učinite svoju kompaniju pametnim pionirom
uz DKV LIVE

DKV LIVE Vam pomaže da automatizujete i digitalizujete administrativne i ručne procese u Vašem voznom parku. Uz pomoć naših inteligentnih funkcija, DKV LIVE ne samo da uspeva da objedini sve aktivnosti Vašeg voznog parka na jednoj platformi, već Vam omogućava da upravljate svojim voznim parkom transparentno i digitalno.

Otkrijte detalje o našim funkcijama i prednosti koje Vam donose u svakodnevnom životu:

Proverite u realnom vremenu gde, kada i koliko goriva se sipa. Sve operacije punjenja se automatski evidentiraju na portalu i mogu se uporediti sa podacima o potrošnji vozila. Odvedite svoja vozila do najbolje pumpe u realnom vremenu. Sa pristupom najvećoj energetski nezavisnoj prihvatnoj mreži u Evropi koja se sastoji od oko 67.000 benzinskih stanica, DKV LIVE čini Vaše planiranje goriva lakšim nego ikad.

Ova funkcija ne samo da Vam daje pregled svih aktivnosti punjenja goriva u Vašim vozilima, već takođe otkriva i sprečava krađu goriva. DKV LIVE otkriva zloupotrebu ukradenih kartica za gorivo, kao i odstupanja u aktivnostima dopune goriva i prijavljuje ova upozorenja na on-lajn portalu čim se posumnja u zloupotrebu. Ugrožene kartice se mogu deaktivirati automatski i u realnom vremenu

Pronađite sva vozila na mapi u realnom vremenu sa GPS praćenjem. Procenite kada će roba stići do kupca i da li će biti gužvi na trasi. Pogledajte pređeni put i proverite kada su vozila na kojoj lokaciji. Ostvarite dodatni uvid u evidenciju radi analize vremena vožnje. Ovi podaci se čuvaju za Vas retroaktivno 12 meseci, tako da uvek imate najbolju moguću transparentnost podataka o voznom parku.

Planirajte svoje rute od početka do kraja uz DKV LIVE – Unesite adrese za svoje lokacije za utovar i istovar, podatke o vozačima, vozilima, teretu i aktivnostima na DKV LIVE web portalu. Zatim postavite svoju rutu i pošaljite ove informacije na mobilni uređaj Vašeg vozača preko web portala. Na ovaj način, vozač može da se uputi pravo ka stanicama koje ste naveli i da sprovede planirane aktivnosti bez ikakvih dodatnih upita. Najbolje od svega je što uvek imate sve relevantne podatke na jednom mestu i možete pratiti napredak svojih prevoza/tura.

Pored toga, koristite našu novu funkciju ćaskanja i pošaljite upite i poruke o obilasku direktno svom vozaču! Preko DKV LIVE web portala možete slati poruke na mobilne uređaje svojih vozača i tako ostati povezani u realnom vremenu i bez ometanja telefonskih poziva.

Digitalni tahografi su obavezni u zemljama članicama EU. Podaci se moraju očitati i sačuvati. Vaš digitalni asistent ispunjava Vaše zakonske obaveze direktno sa Vašeg stola i upravlja preuzimanjem podataka beskontaktno.

Iskoristite stalnu razmenu podataka sa Vašim voznim parkom: operativni podaci, događaji, kao i vreme vožnje i odmora svih vozila se prikazuju direktno na Vašoj kontrolnoj tabli. U svakom trenutku možete da vidite sve važne podatke o vožnji.

Instalirajte DKV LIVE Box i uronite u digitalni svet

Da bi ugradnja DKV LIVE Box-a u Vaše vozilo bila što lakša, pripremili smo za Vas detaljna uputstva.

Preuzmite uputstvo za upotrebu

Video section

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.