Flag DE
Toll Bridge Germany


Izaberite zemlju

Izaberite zemlju

Informacije o putarinamau Nemačkoj

U Nemačkoj, svi kamioni preko 3,5 tona ukupne težine moraju da plaćaju putarinu na osnovu udaljenosti operateru Toll Collect za korišćenje autoputeva.

Toll Collect naknade se primenjuju na svim autoputevima i magistralnim putevima. Pregled puteva sa naplatom putarine , aktuelne cene putarine i dodatne informacije možete pronaći na sajtu operatera Toll Collect .

Naknade za putarinu u Nemačkoj mogu se automatski izmiriti uz ugradni uređaj u vozilu (OBU) operatera Toll Collect, preko Interneta, karticom DKV CARD na naplatnom terminalu ili direktno preko DKV BOX EUROPE.

Pružalac usluga naplate putarine:Toll Collect

Naručite DKV CARD odmah

Idite do DKV BOX EUROPE

Opšte informacije

Nemačka

Nemačka

Valid for vehicles Routes Billing
> 3,5 tFreeways, all federal roadsDKV BOX EUROPE, Toll Collect OBU / Ticket / DKV CARD
Warnow crossing and Herren Tunnel DKV CARD, DKV BOX SELECT (VIAT only)
Warnow crossing and Herren Tunnel DKV CARD, DKV BOX EUROPE, TISPL, SELECT

Putarina za registraciju u Nemačkoj

Ovde možete lako i brzo da se registrujete za putarinu u Nemačkoj

Da biste se registrovali za Toll Collect, popunite obrasce „Registracija korisnika” i „Način plaćanja karticom za gorivo” u nastavku, kao i obrazac „Registracija vozila” sa web-stranice Toll Collect i odštampajte po dve kopije svakog od njih. Dodajte svoj pravno obavezujući potpis na jednu kopiju svakog obrasca, a zatim pošaljite obrasce kompaniji DKV. Jedna kopija je za Vašu evidenciju.

Registracija korisnika za TOLL COLLECT

Vodič za ulaz (PDF)

Način plaćanja karticom za gorivo (PDF)

Svi obrasci Toll Collect

Potpisane i odštampane obrasce pošaljite poštom, e-poštom ili faksom na

DKV Euro Service BeNeLux VOF

Walserij 64

2211 SL Noordwijkerhout

Holandija

E-mail: info-vtnl@dkv-euroservice.com ili faksom na broj + +31 252 463218.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se svojoj osobi za kontakt iz kompanije DKV ili pozovite +31 252 463213.

Uslovi naplate putarine kompanije DKV koji važe za fakturisanje putarine sadržani su u Opštim uslovima korišćenja. Ako nemate aktuelne Opšte uslove korišćenja, zatražite kopiju od svoje osobe za kontakt u kompaniji DKV.

Čim se registracija završi, možete zakazati termin za ugradnju uređaja (OBU) za Toll Collect u ovlašćenim servisima.

Da biste registrovali više vozila, koristite alatku „On-lajn registracija vozila” na web-stranici Toll Collect website ili obrazac „Registracija vozila”, koji je dostupan direktno od Toll Collect-a na zahtev.

Obrazac „Registracija vozila” je na nemačkom jeziku. Međutim, uputstva koja će Vam pomoći da popunite obrazac dostupna su na jeziku koji ste izabrali.

Pošaljite obrazac sa svojim pravno obavezujućim potpisom i pečatom kompanije direktno u Toll Collect. Ovo se može uraditi pomoću alatke za registraciju on-lajn Toll Collect. Ili pošaljite dokumente poštom na adresu:

Toll Collect GmbH

Customer Service

Postfach 11 03 29

10833 Berlin

NEMAČKA

ili faksom na broj +49 180 1222628 (unutar Nemačke: fiksna cena 3,9 centi/min; maksimalna cena poziva sa mobilnog telefona 42 centi/min).

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se svojoj osobi za kontakt iz kompanije DKV ili pozovite +31 252 463213.

Već ste registrovani i sada želite da pređete na DKV MOBILITY kao obveznik plaćanja nemačke putarine? Ako je tako, popunite on-lajn obrazac u nastavku:

Način plaćanja karticom za gorivo (PDF)

Odštampajte dve kopije popunjenog obrasca „Način plaćanja karticom za gorivo” i pošaljite jednu verziju sa pravno obavezujućim potpisom kompaniji DKV. Jedna kopija je za Vašu evidenciju.

Potpisane i odštampane obrasce pošaljite poštom, e-poštom ili faksom na

DKV Euro Service BeNeLux VOF

Walserij 64

2211 SL Noordwijkerhout

Holandija

E-adresa: info-vtnl@dkv-euroservice.com ili faksom na +31 252 463218.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se svojoj osobi za kontakt iz kompanije DKV ili pozovite +31 252 463213.

Da biste registrovali više vozila, koristite alatku „On-lajn registracija vozila” na web-stranici Toll Collect ili obrazac „Registracija vozila”, koji je dostupan direktno od Toll Collect-a na zahtev.

Pošaljite obrazac sa svojim pravno obavezujućim potpisom i pečatom kompanije direktno u Toll Collect. Ovo se može uraditi pomoću alatke za registraciju on-lajn Toll Collect.

Ili pošaljite dokumente poštom na adresu:

Toll Collect GmbH

Customer Service

Postfach 11 03 29

10833 Berlin

NEMAČKA

ili faksom na broj +49 180 1222628 (unutar Nemačke: fiksna cena 3,9 centi/min; maksimalna cena poziva sa mobilnog telefona 42 centi/min).

Važno: Vozila koja su već registrovana za Toll Collect ne moraju se ponovo registrovati!

Uputstvo za kamione

Visina putarine u Nemačkoj je određena emisionom klasom, brojem osovina i dužinom pređene rute obuhvaćene putarinom.

Pored autoputeva, naplati putarine na osnovu udaljenosti podležu i savezni putevi.

TOLL2GO

Uz TOLL2GO, klijenti kompanije DKV mogu da koriste i uređaj ugrađen u vozilo (OBU) Toll Collect za austrijske puteve sa naplatom putarine. Na ovaj način takođe ćete imati koristi od mnogih prednosti prekograničnog OBU za Nemačku i Austriju.

Cena TOLL2GO

Usluga TOLL2GO se nudi besplatno za postojeće korisnike ASFINAG-a i Toll Collect-a. ASFINAG će nastaviti da naplaćuje jednokratnu naknadu za obradu od 5 evra u slučaju novih kupaca (oni koji se prijavljuju prvi put)

Tunnels & Bridges

Tunela

Putarine za sledeće tunele mogu se izmiriti uz DKV Card i DKV BOX EUROPE.

  • Herren Tunnel
  • Warnow Tunnel

Plaćanja

Easy Payment with DKV

On-lajn

Neregistrovani korisnici takođe mogu rezervisati putarinu u Nemačkoj na web-stranici Toll Collect i koristiti svoju DKV Card za podmirenje svih nastalih troškova putarine.

Ove rezervacije su dodatno obezbeđene uslugom DKV Mobility Secure Check .

Aplikacija

Možete da koristite aplikaciju Toll Collect na svom tabletu ili pametnom telefonu da rezervišete putarinu u Nemačkoj i platite jednostavno i direktno sa svojom DKV Card.

Faktura koju dobijate po periodu za fakturisanje je transparentna, praktična i jasna. Izvod DKV računa i faktura su saglasni sa analizom putarine koju je obezbedio Toll Collect.

Naručite DKV CARD odmah

Da li se vozite kroz druge evropske zemlje kao i kroz Nemačku? Tada vam preporučujemo da nabavite DKV BOX EUROPE, koji Vam omogućava da evidentirate sve putarine sa samo jednim uređajem u vozilu, a zatim ih jednostavno platite uz post-pay opciju.

Više informacija o DKV BOX EUROPE

Prednosti automatskog postupka

  • Maksimalno poverenje u korišćenje putarine: Nećete imati „problema sa ograničenjem” kao korisnik putarine, zahvaljujući adekvatnoj potvrdi kredita koju DKV šalje Toll Collect-u.
  • Optimalna korisnička usluga: DKV Mobility Vam pomaže da registrujete svoja vozila.
  • Pregled: Dokaz o pružanju usluge DKV Mobility uvek prikazuje mesta troškova u vezi sa vozilom koje ste postavili sa DKV-om. Elektronski dokaz o pružanju usluge stiže e-poštom u ASCII ili CSV datotekama
  • Upravljanje voznim parkom uz DKV Analytics: On-lajn usluga pruža sve relevantne DKV MOBILITY ID-ove, jasne izveštaje, prilagođene analize putarine i pregled svih transakcija i pređenih kilometara. Pojedinačni dokazi o pružanju usluge Toll Collect mogu se analizirati u CSV datotekama.

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.