Sipanje goriva pomoću APP&GO
Digitalna kartica za gorivo

person holding mobilephone with DKV App on it

APP&GO sipanje goriva – toliko je jednostavno:

Digitalna kartica za gorivo omogućava vam da potvrdite transakcije za sipanje goriva jednostavno putem pametnog telefona. To nije samo brže od korišćenja fizičke kartice za gorivo, već je i veoma bezbedno. Ovde saznajte kako da podesite svoju digitalnu karticu za gorivo u samo nekoliko klikova.

Nakon sipanja goriva jednostavno nastavite da vozite – sasvim normalno uz APP&GO:

  1. U aplikaciji DKV Mobility koristite filter „APP&GO” da biste izabrali servisnu stanicu koja podržava digitalnu karticu za gorivo i direktno pokrenite navigaciju.
  2. Pokrenite proces sipanja goriva u aplikaciji klikom na „Platite beskontaktno ovde”.
  3. Zavalite se, opustite se i pratite uputstva na ekranu. APP&GO vas automatski vodi kroz proces sipanja goriva*.
  4. Primite potvrdu, zatvorite aplikaciju i jednostavno nastavite svoje putovanje. Pronaći ćete otpremnicu direktno u aplikaciji ili u prijemnom sandučetu.

*Napominjemo da u zavisnosti od benzinske pumpe i zemlje, ovlašćenje mora biti odobreno pre ili posle procesa dopune goriva. U svakom slučaju, DKV Aplikacija za mobilnost će vas automatski voditi kroz proces.

Na ovim benzinskim stanicama možete da sipate gorivo pomoću APP&GO:

Možete jednostavno da pronađete sve servisne stanice koje primaju vašu digitalnu karticu za gorivo pomoću filtera „APP&GO” u aplikaciji DKV Mobility. Trenutno postoji oko 6.000 servisnih stanica u Evropi. Ali ne brinite, neprekidno proširujemo mrežu tako da ćete moći da koristite APP&GO na još više stanica u budućnosti.

Uz ove i druge brendove već možete da dopunite gorivo pomoću APP&GO

APP&GO se poprilično jednostavno koristi, zar ne?

Ako i dalje imate pitanja na koja niste dobili odgovor, napravili smo sažeti prikaz odgovora na najčešća pitanja u Često postavljanim pitanjima. Ako imate dodatna pitanja, naši lični savetnici za korisnike uvek su dostupni za pomoć.
U Često postavljana pitanja

Potrebno vam je više? Onda otkrijte aplikaciju DKV Mobility!

Pored funkcije „APP&GO”, DKV Mobility takođe pruža druge zanimljive funkcije koje olakšavaju svakodnevne aktivnosti vozača. Tu možete otkriti pregršt pogodnosti, kao što su inteligentno planiranje rute za elektronska vozila ili detaljni prikaz informacija o stanici, gde na primer možete videti najnovije cene goriva.

Zvuči dobro? Onda saznajte ovde sve o aplikaciji DKV Mobility.

Contact

Would you also like to benefit from the DKV advantages?

We will be happy to call you back.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.