DKV LIVE -
Uw digitale assistent voor slimme mobiliteit

two men in front of a truck chatting with a tablet in ones hand

Maak van uw bedrijf een slimme pionier
met DKV LIVE

DKV LIVE helpt u bij het automatiseren en digitaliseren van administratieve en handmatige processen in uw wagenpark. Met behulp van onze slimme functies slaagt DKV LIVE er niet alleen in om alle activiteiten van uw wagenpark op één platform te bundelen, maar stelt u ook in staat om uw wagenpark transparant en digitaal te beheren.

Ontdek onze functies in detail en profiteer ervan tijdens uw dagelijkse werkzaamheden:

Controleer in real time waar, wanneer en hoeveel brandstof er wordt getankt. Alle tankbeurten worden automatisch geregistreerd in het portaal en kunnen worden gekoppeld aan de verbruiksgegevens van de voertuigen. Navigeer uw voertuigen in realtime naar het beste tankstation. Met toegang tot het grootste energieonafhankelijke acceptatienetwerk in Europa, bestaande uit ongeveer 67.000 tankstations, maakt DKV LIVE uw brandstofplanning eenvoudiger dan ooit.

De functie geeft u niet alleen een overzicht van alle tankactiviteiten van uw voertuigen, maar detecteert en voorkomt ook brandstofdiefstal. DKV LIVE detecteert misbruik van gestolen tankkaarten en afwijkingen in tankactiviteiten en meldt deze waarschuwingen in het online portaal zodra misbruik wordt vermoed. Betroffen kaarten kunnen automatisch en in realtime worden gedeactiveerd.

Lokaliseer alle voertuigen op een real-time kaart met GPS-tracking. Plan wanneer de goederen bij de klant aankomen en of er files op de route zijn. Bekijk de afgelegde afstand en controleer wanneer de voertuigen op welke locatie waren. Krijg extra inzicht in het logboek om de rijtijden te analyseren. Deze gegevens worden met terugwerkende kracht 12 maanden voor u opgeslagen, zodat u altijd over de best mogelijke transparantie van u wagenpark beschikt.

Plan uw routes van begin tot eind met DKV LIVE. Voer adresgegevens van uw laad- en loslocaties, gegevens over chauffeurs, voertuigen en lading en activiteiten in het DKV LIVE webportaal in. Stel vervolgens uw route in en stuur deze informatie via het webportaal naar het mobiele apparaat van uw chauffeur. Zo kan de chauffeur direct naar de door u opgegeven stations rijden en zonder verdere vragen de geplande activiteiten uitvoeren. Bovendien hebt u altijd alle relevante gegevens in één oogopslag en kunt u de voortgang van uw ritten volgen.

Gebruik bovendien onze nieuwe chatfunctie en communiceer vragen en berichten over de rit rechtstreeks met uw chauffeur! Via het DKV LIVE-webportaal kunt u berichten sturen naar de mobiele apparaten van uw chauffeurs en zo in realtime en zonder storende telefoongesprekken in contact blijven.

Digitale tachografen zijn verplicht in de lidstaten van de EU. De gegevens moeten worden uitgelezen en opgeslagen. Uw digitale assistent vervult uw wettelijke verplichtingen direct vanaf uw bureau en handelt de gegevensdownload contactloos af.

Profiteer van de permanente gegevensuitwisseling met uw wagenpark: operationele gegevens, gebeurtenissen en rij- en rusttijden van alle voertuigen worden direct op uw dashboard weergegeven. U kunt alle belangrijke rijgegevens op elk moment bekijken.

DKV LIVE Box installeren en ga digitaal aan de slag

Om de installatie van de DKV LIVE Box in uw voertuig zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we gedetailleerde instructies voor u opgesteld.

Gebruiksaanwijzing downloaden

Terugbelverzoek

Wilt u ook profiteren van de voordelen van DKV? We bellen u graag terug.

Hallo

Naam bedrijf invullen svp.

E-mailadres invullen svp.

Telefoonnummer invullen svp.

Privacybeleid accepteren svp.

Lees voor meer informatie onze verklaring gegevensbescherming.

* Verplicht veld