{{include.title}}

DKV Mobility verwerft Easytrip Services Ireland
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, heeft de overname bekend gemaakt van Easytrip Services Ireland Ltd. (Easytrip Ireland), een in Dublin gevestigde mobility service provider van RFID-labels voor draadloos afrekenen van tol- en parkeergelden en car-/truckwash service. Met de acquisitie van Easytrip Ireland geeft DKV Mobility een nieuwe impuls aan zijn groeistrategie en versterkt het zijn klantenpool en aanwezigheid op de Ierse markt, met name in de trucksector.

“Easytrip Ireland heeft een uitstekende reputatie binnen de sector. Met zijn go-to-market strategie en product-/serviceportefeuille past deze organisatie naadloos bij ons. Wij zijn blij Easytrip te mogen verwelkomen binnen DKV Mobility Group,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility.

En Jérôme Lejeune, Managing Director Toll & Refund bij DKV Mobility hierover: “Het team van Easytrip Ireland staat voor hoge professionaliteit en stelt de klant centraal. Met veel genoegen zetten we samen deze volgende stap in de richting van onze gezamenlijke doorontwikkeling.”

“De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd onze activiteiten samen met onze klanten en partners verder te blijven ontwikkelen,” zegt Colin Delaney, CEO van Easytrip Ireland. “Aansluiting bij DKV Mobility is een volgende spannende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij zijn vol vertrouwen dat deze partnership een wezenlijke bijdrage zal gaan leveren aan de uitbreiding van onze product- en serviceportefeuille – in het voordeel van onze klanten.”

Easytrip Ireland blijft als onderneming een zelfstandige entiteit binnen DKV Mobility Group.

Dr. Sarah Rötzer

VP Communications & Public Affairs

Tel. +49 2102 5517478

sarah.roetzer@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Teammanager Newsroom

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com