DKV tankkaarten

– voor brandstof, tol & veel andere service
person holding DKV card out of the cars window

DKV Card

Onze klassieke tankkaart.

Inclusief tanken, tol & vele andere diensten.

DKV Card

DKV tank- en service cards bieden u toegang tot Europa’s grootste acceptatienetwerk. DKV tankkaarten zijn er voor brandstof voor uw wagenpark, of dat nu auto’s, trucks of beide zijn. Met de DKV Card regelt u ook uw Europese tolafrekeningen en veel andere diensten zoals hulp bij pech, parkeren of car-/truckwash.

Bestel nu in de shop

Overzicht van eigenschappen

  • Cashfree mobiliteitsdiensten afrekenen door heel Europa
  • Geen inschrijfkosten, geen jaarbijdrage, geen minimum afnameverplichting
  • Fiscus-proof factuur
  • Hoog veiligheidsniveau met invoer pincode en online autoriseren
  • Volledige controle: kaarten bestellen, blokkeren of limiteren – snel en simpel online

Bestel nu in de shop

Brandstof, waar u ook bent

Met ongeveer 67.000 tankstations in meer dan 50 servicelanden bespaart u geld en tijd door toegang te krijgen tot het grootste bevoorradingsnetwerk in de sector.

Naar stationzoeker

Alle tolsystemen beheren

Met de perfecte DKV oplossingen voor de vele verschillende Europese tolsystemen bespaart u en uw bedrijf heel wat tijd en geld. Tol voor wegen, bruggen, tunnels of parkeerlocaties rekent u snel en cashfree af. En hebt u al van de DKV BOX EUROPE gehoord?

Hier meer informatie

Prijsvoordeel behalen

Profiteer van aantrekkelijke kortingen en bespaar steeds weer wanneer u tankt met uw DKV Card.

Bij het tanken met een DKV tankpas bij Aral en Shell stations kan het voorkomen dat de brutoprijsbasis een relatief hoge catalogusprijs is die niet overeenkomt met de prijs die bij het tankstation wordt weergegeven. Als u uitgaat van de getoonde prijzen, kunnen er verschillen ontstaan op de eindafrekening. Voor de grootst mogelijke transparantie kunt u de catalogusprijzen op elk gewenst moment bekijken in uw DKV Mobility klantomgeving en in de DKV Mobility App.

Eén kaart – vele voordelen

Met de DKV Card kunt u ook parkeergeld betalen in veel steden, gebruikmaken van een netwerk van ongeveer 33.000 servicestations voor auto's en bestelwagens en gemakkelijk talloze tol in heel Europa betalen.

Snel en simpel tankkaartmanagement

Na inloggen vindt u al uw kosten 24/7 transparant aangegeven met een uitgebreide voorraad analysetools. Ook kunt u snel kaarten bijbestellen, blokkeren of limiteren en nog veel meer.

We leveren ook stroom

Als mobiliteitspartner voor klanten met elektrische auto’s en bestelwagens leveren we ook modulaire e-mobility oplossingen op maat.

Meer over e-Mobility

Btw-restitutie

Op verzoek regelt DKV Mobility voor u het hele proces van terugvordering van btw op uw aankopen. Voor u betekent dit betere liquiditeit en minimale papieren rompslomp. Kom meer te weten over onze btw-restitutieservice.

Meer over btw-restitutie

Terugbelverzoek

Wilt u ook profiteren van de voordelen van DKV? We bellen u graag terug.

Hallo

Naam bedrijf invullen svp.

E-mailadres invullen svp.

Telefoonnummer invullen svp.

Privacybeleid accepteren svp.

Lees voor meer informatie onze verklaring gegevensbescherming.

* Verplicht veld