FLEET CARD-
Onze tankkaart klassieker.

човек държи DKV карта извън прозореца на колата

DKV FleetCard

De topklasse tankkaart
Tanken, tol & vele diensten inbegrepen. Voor lichte voertuigen en personenwagens.

DKV Fleet Card

Met de Fleet Card kunt u bij ongeveer 67.000 tankstations in heel Europa tanken. Gebruik onze voertuiggerelateerde diensten om parkeergeld te betalen, uw voertuig te wassen of tol te betalen in heel Europa. De Fleet Card is een absolute allrounder en biedt u een compleet servicepakket dat niets te wensen overlaat.

Bestel nu!

Uw voordelen

  • Tankstation naar keuze met 2ct/l (bruto) korting op diesel
  • Tanken zonder contant geld bij ongeveer 67.000 tankstations in heel Europa
  • Diensten: Wassen, reparatie, noodoproep, (tunnel)tol
  • Het verzamelen van brandstofbonnetjes behoort nu tot het verleden! U ontvangt een verzamelstaat die u kunt overhandigen aan uw belastingadviseur of de belastingdienst.

Bestel nu!

Vrijheid en flexibiliteit

Geniet van volledige flexibiliteit en een hoog niveau van gemak met de DKV CARD - DKV heeft het grootste netwerk van tankstations in Europa.

Prijsvoordeel behalen

Profiteer van aantrekkelijke kortingen en bespaar steeds weer wanneer u tankt met uw DKV Card.

Bij het tanken met een DKV tankpas bij Aral en Shell stations kan het voorkomen dat de brutoprijsbasis een relatief hoge catalogusprijs is die niet overeenkomt met de prijs die bij het tankstation wordt weergegeven. Als u uitgaat van de getoonde prijzen, kunnen er verschillen ontstaan op de eindafrekening. Voor de grootst mogelijke transparantie kunt u de catalogusprijzen op elk gewenst moment bekijken in uw DKV Mobility klantomgeving en in de DKV Mobility App.

Eén kaart - vele voordelen

U kunt met deze kaart tanken, gebruik maken van de nooddienst of reparaties betalen in werkplaatsen. Bovendien heeft u toegang tot meer dan 15.000 wasstraten en talloze parkeergarages in heel Europa. Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps

Online portaal

Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in het online portaal worden uitgevoerd.

Terugbelverzoek

Wilt u ook profiteren van de voordelen van DKV? We bellen u graag terug.

Hallo

Naam bedrijf invullen svp.

E-mailadres invullen svp.

Telefoonnummer invullen svp.

Privacybeleid accepteren svp.

Lees voor meer informatie onze verklaring gegevensbescherming.

* Verplicht veld