DKV Mobility whistleblowing system

Naleving van wet- en regelgeving is voor ons zeer belangrijk. Alleen als wij de wet- en regelgeving naleven, kunnen wij schade aan ons bedrijf, onze werknemers en onze zakenpartners voorkomen. Het klokkenluidersysteem van de DKV MOBILITY Groep biedt u de mogelijkheid om ons op een ongecompliceerde, volledig anonieme manier te informeren over wangedrag of overtredingen en zo bij te dragen aan de opsporing ervan.

Open het DKV Mobility klokkenluidersysteem via de volgende link: Whistleblowing system

Selecteer vervolgens de knop "Hint geven" en beschrijf uw probleem. In de volgende stap zet u een beveiligde mailbox op voor eventuele vragen of nieuws over uw rapport. U zult dan een zaak ID ontvangen. Met deze case ID en uw eigen individuele wachtwoord hebt u op elk moment toegang tot uw beveiligde mailbox en uw rapport. Op die manier blijven al uw gegevens, uw identiteit en alle communicatie ten allen tijden anoniem, veilig en beschermd.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met het Group Compliance Office:

Group Compliance Office

compliance@dkv-mobility.com

+49 (0) 2102 5517 - 500

Gelieve er nota van te nemen dat ons klokkenluidersysteem niet bedoeld is voor klachten of vragen over producten, facturering enz. Als u ontevreden bent over een van onze diensten, neem dan hier contact met ons op.

Een beschrijving van de klachtenprocedure vind je hier .

* Het DKV Mobility klokkenluidersysteem wordt gehost op beveiligde externe servers van EQS Group AG. Dit systeem maakt geen deel uit van de website of het intranet van DKV Mobility .