{{include.title}}

DKV Mobility biedt met ruim 651.000 elektrische laadpunten toegang tot één van Europa’s grootste laadnetwerken.
Zwei Männer an einem Verladehof.

• Snelle groei met gemiddeld 20.000 nieuwe aansluitingen per maand

• Koploper in Duitsland met vrijwel 100% netdekking*

• Relaxt door heel Europa dankzij hoge dekkingsgraad langs de voornaamste verkeersroutes

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, biedt nu toegang tot meer dan 651.000 elektrische laadpunten en daarmee tot één van Europa’s grootste netwerken voor elektrisch laden. Nog in juni 2023 wist DKV Mobility de mijlpaal van 500.000 laadpunten te passeren, met daarna elke maand gemiddeld zo’n 20.000 nieuwe aansluitingen erbij. Hiermee geeft DKV Mobility consequent gevolg aan zijn prioriteit van uitbreiding van zijn Europees netwerk van acceptatiepunten met optimale laadmogelijkheden en vrijwel 100% dekkingsgraad in Duitsland en langs de voornaamste Europese verkeersroutes. Tot slot hebben klanten van DKV Mobility nu ook toegang tot ruim 10.000 Tesla Superchargers en hoog-rendement laadpunten van Milence. De laatstgenoemde zijn met een vermogen tot 400 kW speciaal toegerust voor e-trucks.

”De uitbreiding van ons laadnetwerk gaat met grote stappen. Voor ons is dit een beslissende factor voor toekomstig succes van e-mobility en het aanjagen van de energietransitie in het wegtransport,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Naast toegang tot meer dan 651.000 laadpunten kunnen we de klant nog meer gebruiksgemak bieden door het opnemen van steeds meer snelle DC-laadpunten en door nog intuïtievere, naadloos opererende digitale services zoals de DKV Mobility app en ons klantportaal.”

Het laadnetwerk dat DKV Mobility voor gebruik ter beschikking stelt wordt technisch aangestuurd vanuit het platform van dochteronderneming GreenFlux, die het beheer voert over het complete aanbod van elektrische laadoplossingen van DKV Mobility. Behalve toegang tot publieke en semipublieke laadpunten biedt DKV Mobility ook laadoplossingen voor gebruik op de bedrijfslocatie of bij bestuurders thuis, met inbegrip van een compleet managementpakket dat loopt van technisch advies en installatie tot en met transparante facturatie en afrekening.

Dr. Sarah Rötzer

VP Communications & Public Affairs

Tel. +49 2102 5517478

sarah.roetzer@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Teammanager Newsroom

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com