Person charging E-Mobility car

Elektrisch rijden is een integraal deel van het toekomstige vervoer, het helpt dan ook significant bij het terugdringen van de milieu-impact. Tegen 2030 zal naar verwachting 40% van alle auto’s hybride of elektrisch zijn. eMobility is een belangrijke bouwsteen op de weg naar het bereiken van klimaat- en milieuvriendelijke mobiliteit.

Uw voordelen

  • Comfortabel laden; thuis, op het werk of onderweg
  • Grip op exploitatiekosten
  • Full-service pakket vanaf installatie tot en met transparante facturatie
  • Uitgebreid laadnetwerk

Geen hype maar noodzaak

De hele wereld heeft het over elektrisch rijden. Wij ook. Het is immers ons doel om elektrisch rijden te bevorderen.

eMobility gaat onze toekomst bepalen. Daarom zouden CO2-emissies van verbrandingsmotoren wel eens snel tot het verleden kunnen behoren. Maar fleetmanagers hebben nog veel meer redenen om hun wagenpark met eMobility te vergroenen. De ‘feel good factor’ van comfortabel, intelligent en emissievrij rijden is niet de minste.

Groen licht voor elektrische bedrijfsauto’s! Vijf redenen voor elektrificatie van uw wagenpark:

one person

1. Voorbeeldfunctie

Een goede reputatie is van onschatbare waarde. Bedrijven die het goede voorbeeld geven door eMobility krijgen een beter imago en hebben blijvend profijt bijvoorbeeld bij het werven van personeel en gesprekken met klanten of potentiële investeerders.

co2 cloud

2. CO2-doelen behalen

Wat zegt uw jaarrapport over sociaal verantwoord ondernemen? Een plausibele vraag omdat uw ecologische ‘footprint’ steeds belangrijker wordt. Veel bedrijven willen graag CO2-neutraal worden – omdat dat van ze verwacht wordt of omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen handelen. Wat uw motivatie ook is: een elektrisch wagenpark draagt bij aan uw CO2-reductie.

Icon piece of paper

3. Bijdragen aan klimaat- en milieubescherming

Elektrische auto’s zijn 60–70% zuiniger met energie dan benzine- of dieselwagens. Wie overstapt op elektrisch rijden is dus efficiënter op weg.

Icon places

5. Uw wagenpark betrouwbaar en comfortabel in gebruik

Klanten van DKV Mobility hebben in heel Europa nu al toegang tot ongeveer 687.000 openbare oplaadpunten van onze partners. Thuis of op het werk bieden we specifieke ondersteuning aan bestuurders van elektrische auto’s. Ons @work pakket is specifiek afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij DKV en eMobility op Facebook of LinkedIn .

Vragen? U bent van harte welkom

Via de webshop van DKV kunt u als bedrijf een DKV +Charge CARD bestellen. Deze card biedt alle functionaliteiten van de DKV CARD zoals tanken en tol betalen en laadmogelijkheid.

In de webshop kunt u de card zien en het tarief van de actuele maandelijkse card fee. De pas kent geen vaste looptijd en is maandelijks opzegbaar.

Neem contact op met DKV. Wij dragen zorg voor het deactiveren van uw kaart. We zijn bereikbaar op 004922182779697 en cardstop@dkv-euroservice.com .

DKV heeft vaste tarieven per laadpaalexploitant. De aanbieders hebben ongeacht de locatie een vaste kWh prijs. Bij interesse kunt u via wecare@dkv-mobility.com actuele tarieven opvragen.

De DKV + Charge CARD is geschikt voor openbaar laden. De locaties waar de card wordt geaccepteerd zijn te vinden via de EV stationfinder.

Kijk allereerst op de kaart (waar kan ik laden) of het laadpunt binnen het netwerk van DKV zit. Staat het laadpunt niet op de kaart, dan werkt de laadpaal niet met onze Card.

Weet u zeker dat het laadpunt werkt? Branden er leds van het laadpunt en staat uw buurman ook te laden? Mocht uw pas het dan nog niet doen, dan kunt u contact opnemen met DKV.

Telefoonnummer 0080024007365

DKV voert geen beheer uit van laadpalen en kan de paal dus ook niet bedienen. Neem daarom contact op met de operator van de paal of met de eigenaar. Zij kunnen u verder helpen.

Graag helpen wij u met de keuze van een laadpunt. Neem contact op met het Sales team van DKV en zij helpen u graag verder; +31 252 360 394 of Sales@dkv-euroservice.com

DKV heeft slimme laadpalen uitgerust met dynamic smart charging. Met de nieuwste techniek kunnen wij het actuele energieverbruik monitoren. Alles wat ‘over’ is, is beschikbaar voor het laadpunt. Zo heeft u nooit last van overbelasting en kunt u tot wel 3 X sneller laden met onze laadoplossingen.

Terugbelverzoek

Wilt u ook profiteren van de voordelen van DKV? We bellen u graag terug.

Hallo

Naam bedrijf invullen svp.

E-mailadres invullen svp.

Telefoonnummer invullen svp.

Privacybeleid accepteren svp.

Lees voor meer informatie onze verklaring gegevensbescherming.

* Verplicht veld