{{include.title}}

Mobiliteit voor bedrijven: samenwerking DKV Mobility en TotalEnergies
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, vergroot zijn netwerk van oplaadstations met meer dan 2.000 nieuwe publieke laadpunten in Groot-Brittannië. Ze zijn toegankelijk met de DKV Card +Charge en de DKV Mobility app en maken deel uit van het Source London netwerk van exploitant TotalEnergies.

“We zijn heel blij met onze partnership met TotalEnergies,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Het Source London netwerk exploiteert ultramoderne laadpunten in de regio Londen en maakt ons acceptatienetwerk in Groot-Brittannië hiermee nog aantrekkelijker.”

“Onze 7kW- en 22kW-laadpunten werken op 100% hernieuwbare energie en staan opgesteld in speciale parkeerhavens die 24 uur per dag het hele jaar door zonder parkeertoeslag toegankelijk zijn – zelfs in centrum Londen. Wij zijn blij de klanten van DKV Mobility in ons netwerk te mogen verwelkomen,” beaamt Nicolas Garnier, Managing Director TotalEnergies Charging Solutions UK.

Source London is een snelgroeiend publiek netwerk van meer dan 2.000 laadpunten voor elektrische vervoer op toplocaties in 24 Londense districten. Door het opstellen en inrichten van een veilige, betrouwbare laadinfrastructuur helpt TotalEnergies het elektrisch transportaandeel in Londen te vergroten. Het oplaadnetwerk van DKV Mobility biedt bestuurders van elektrische voertuigen toegang tot meer dan 413.000 laadpunten door heel Europa.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com