{{include.title}}

Michel Kerremans wordt Manager Field Sales Benelux binnen groeiend DKV Mobility
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, heeft Michel Kerremans aangesteld als de nieuwe Manager Field Sales Benelux. In deze nieuwe functie zal Michel het 10-koppige Benelux team aansturen.

Michel Kerremans

Michel Kerremans werkt al sinds 2018 voor DKV Mobility. Hij ging er aan de slag als Accountmanager om er in 2022 Team Leader Field Sales België en Luxemburg te worden. In deze functie fungeerde Michel als tussenpersoon tussen het team en het management, terwij hij ook zijn eigen klantenportefeuille optimaal beheerde.

“In mijn nieuwe functie van Manager Field Sales BeNeLux zal ik 100% de focus leggen op people management om zowel het team als de regio’s zo efficiënt mogelijk te organiseren, binnen het internationaal kader van de BeNeLux omgeving”, becommentarieert Michel zijn promotie.

Amanda Rasch, Managing Director Benelux: “DKV Mobility groeit gestaag en ook het team breidde uit. Met de aanstelling van Michel in deze management positie, is het de bedoeling om het team zelf beter te organiseren én de klanten in optimale omstandigheden te beheren.”

‘Front Runners’ Talent Program

Michel Kerremans neemt in 2023 deel aan het DKV Mobility talentenprogramma 'Front Runners' voor high potentials dat een jaar duurt. En als onderdeel daarvan krijgen ze een senior executive als mentor. Michel wordt in dit programma bijgestaan door Marco Van Kalleveen, Group CEO bij DKV Mobility

Dr. Sarah Rötzer

VP Communications & Public Affairs

Tel. +49 2102 5517478

sarah.roetzer@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Teammanager Newsroom

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com