{{include.title}}

eMobility voor bedrijven: partnership DKV Mobility en EVN in Oostenrijk
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betalingen en oplossingen onderweg, breidt zijn netwerk uit met 2.200 publieke laadpunten van de Oostenrijkse exploitant EVN AG, prominent internationaal provider van energie- en milieuservice gevestigd in Maria Enzersdorf (Neder-Oostenrijk). Het EVN netwerk van laadpunten omvat zowel gelijk- als wisselstroompalen. EVN en DKV Mobility dochter GreenFlux, verantwoordelijk voor het complete laadaanbod van DKV Mobility, hebben hiertoe onlangs een overeenkomst gesloten.

“EVN is één van de grootste providers van laadpunten in heel Oostenrijk, en daarom zijn we heel blij om onze klanten toegang te kunnen geven tot dit hypermoderne Oostenrijkse netwerk,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Voor ons en onze klanten waar dan ook in Europa betekent deze partnership met EVN een belangrijke mijlpaal in ons streven naar comfortabel opladen, zonder obstakels onderweg.”

Op zijn beurt toont ook EVN zich verheugd over de nieuwe partnership: “EVN werkt voortdurend aan het bevorderen van elektrisch rijden, en we zijn dan ook blij om met deze samenwerking publiek opladen weer wat eenvoudiger te kunnen maken,” zegt EVN-woordvoerder Stefan Zach.

De nieuwe laadpunten zijn toegankelijk met de DKV Mobility App en de DKV Card +Charge. Vanaf maart 2023 omvat het netwerk van DKV Mobility circa 468.000 publiek en semipubliek toegankelijke laadpunten door heel Europa en is daarmee één van Europa’s grootste laadnetwerken.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com