{{include.title}}

E-mobility voor bedrijven: samenwerking DKV Mobility en het Britse Connected Kerb
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, breidt zijn laadnetwerk uit met ~ 2.500 publieke laadpunten van de Britse exploitant Connected Kerb. Connected Kerb is gevestigd in Londen en behoort tot de grootste EV-laadpuntexploitanten van Groot-Brittannië. Onlangs hebben Connected Kerb en DKV Mobility dochter Greenflux, verantwoordelijk voor het totale DKV Mobility aanbod van oplaadservice, met dit doel een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

“Deze partnership is heel waardevol voor ons. Connected Kerb is een snelgroeiende speler op de e-mobility markt en één van de grootste laadpuntexploitanten van Groot-Brittannië,“ zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Met zijn unieke bijdrage aan de laadinfrastructuur kan deze partnership het onze klanten nog makkelijker en ongecompliceerder maken hun e-voertuigen onderweg in Groot-Brittannië op te laden.”

Chris Pateman-Jones, CEO van Connected Kerb hierover: “Connected Kerb wil ervoor zorgen dat niemand een pas op de plaats hoeft te doen in de transitie naar elektrisch vervoer. Wie een omvattende, betrouwbare en comfortabele universele laadinfrastructuur wil bieden, moet ervoor zorgen dat laadstations toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk elektrische rijders. Dankzij onze partnership met Greenflux vinden gebruikers met een DKV Mobility App nu makkelijk een Connected Kerb laadpunt en rekenen ze hun laadtransactie naadloos en simpel ter plekke af.“

De nieuwe EV-laadpunten zijn toegankelijk met de DKV Mobility App en de DKV Card +Charge. Met circa 509.000 publieke en semipublieke EV-laadpunten door heel Europa (stand 30 juni 2023) biedt DKV Mobility toegang tot één van Europa’s grootste laadnetwerken voor elektrisch transport.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com