{{include.title}}

E-Mobility: samenwerking DKV Mobility en ConnectNed
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaling en oplossingen onderweg, sluit nog eens 384 Nederlandse semipublieke laadpunten van exploitant ConnectNed op zijn netwerk aan. Hiertoe hebben ConnectNed en DKV Mobility-dochter GreenFlux, die het complete laadaanbod van DKV Mobility beheert, een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De laadpunten zijn zowel met de DKV Card +Charge als met de betaalfunctie APP&GO in de DKV Mobility App toegankelijk. "Wij zijn blij met ons partnership met ConnectNed en het feit dat we ons oplaadnetwerk in Nederland nu nog aantrekkelijker vorm kunnen geven," zegt Sven Mehringer, Directeur Energie & Voertuigservice bij DKV Mobility.

"Dankzij onze samenwerking met DKV Mobility kunnen we onze laadpunten nu aanbieden aan een veel bredere klantenkring en e-mobility zodoende nog verder promoten," zegt Bram Pollmann, Business Manager van ConnectNed.

Het complete laadpaalnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310.000 oplaadpunten door heel Europa. Ondersteuning bij de transitie naar klimaatvriendelijke brandstof en motoraandrijvingen vindt zijn weerklank in de bedrijfsdoelstelling van DKV Mobility: To drive the transition towards an efficient and sustainable future of mobility.

DKV Mobility stelt zich als doel om als bedrijf in 2023 klimaatpositief te opereren en zijn klanten te ondersteunen bij het verlagen van de koolstofintensiteit van hun wagenparken met 30%, afgezet tegen uitgangsjaar 2019.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com