{{include.title}}

DKV Mobility team in België neemt Lien Drieghe aan boord
Zwei Männer an einem Verladehof.

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betalingen onderweg, heeft een nieuwe accountmanager. Lien Drieghe is sinds begin april aan de slag als accountmanager voor de Belgische markt en zal zich vooral toeleggen op de verschillende producten en diensten binnen het fleet en eMobility segment.

Lien Drieghe

Lien komt over van de Cronos Groep waar ze actief was als HR Advisor. Ze heeft haar sporen verdiend in HR en IT en vooral dat laatste zal ervoor zorgen dat ze goed gewapend is om de digitale producten van DKV Mobility in de markt te zetten.

Michel Kerremans, Manager Field Sales Belux bij DKV Mobility, is blij met de nieuwe aanwinst. “DKV Mobility staat voor grote uitdagingen. De markt evolueert continue en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met Lien in ons team krijgen we meer ademruimte om onze klanten nog beter te servicen.”

Lien Drieghe: “Ik ben al een tiental jaar aan de slag in diverse functies waarbij het klantencontact telkens primeerde. Ik kijk ernaar uit om ook bij DKV Mobility klanten te dienen en samen naar oplossingen te zoeken. Mijn grote interesse in IT-gerelateerde diensten en de specifieke markt waarin DKV Mobility actief is, zal bijdragen om snel ingewerkt te geraken.”

Contactgegevens Lien Drieghe: lien.drieghe@dkv-mobility.com

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com