{{include.title}}

Beerens Personenvervoer en DKV Mobility: een samenwerking met glans
Zwei Männer an einem Verladehof.

Met de nieuwe samenwerking tussen DKV Mobility en ANAC Carwash heeft Beerens Personenvervoer nu ook het voordeel van toegang tot eersteklas carwash-installaties. Dit stelt hun chauffeurs in staat om op een snelle en moeiteloze manier hun voertuigen te laten reinigen, terwijl ze tegelijkertijd de kosten gemakkelijk kunnen afrekenen met hun vertrouwde DKV CARD. Dit zorgt voor een verfrissende impuls in de relatie tussen Beerens Personenvervoer en DKV Mobility.

Begin 2022 heeft DKV Mobility een overeenkomst gesloten met ANAC Carwash B.V., waardoor tien Nederlandse wasstraten en vier tankstations zijn opgenomen in het DKV Mobility netwerk. Het voornaamste doel van deze samenwerking is om de klanten van DKV Mobility in Nederland een nóg aantrekkelijker serviceportfolio te bieden. Gebruikmakend van hun welbekende DKV CARD kunnen klanten nu profiteren van de mogelijkheid om hun voertuigen snel en efficiënt te laten reinigen, zonder administratieve rompslomp: alle transacties worden overzichtelijk weergegeven op de twee-wekelijkse factuur van DKV Mobility.

Een tevreden gebruiker van deze nieuwe dienstverlening is Beerens Personenvervoer, een bedrijf dat in 2009 is opgericht door Kay Beerens en gespecialiseerd is in zakelijk personenvervoer in binnen- en buitenland. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, met professionele chauffeurs en moderne, ruime voertuigen van het merk Mercedes-Benz.

Kay Beerens, de oprichter van Beerens Personenvervoer, heeft altijd een duidelijke missie gehad. Met zijn opleiding in Transport & Logistiek en zijn ervaring als taxichauffeur wist hij wat er nodig was om een succesvol taxibedrijf op te zetten. Samen met zijn broer Kevin, die zich bij het bedrijf heeft aangesloten, hebben ze Beerens Personenvervoer laten groeien tot een bedrijf met een wagenpark van meer dan 50 voertuigen. Het bedrijf blijft groeien, zowel organisch als door middel van strategische overnames.

Het wagenpark van Beerens Personenvervoer wordt altijd goed onderhouden, met glanzend gepoetste voertuigen en schone, frisse en rookvrije interieurs. Kay Beerens benadrukt het belang van een representatief wagenpark: "Kwalitatief hoogstaand vervoer begint bij een representatief wagenpark. We vragen onze chauffeurs dan ook om regelmatig hun auto te wassen. Het is voor ons een grote administratieve verlichting dat onze chauffeurs deze kosten nu gemakkelijk kunnen afrekenen met hun DKV CARD. Bovendien ontvangen wij een overzichtelijke factuur voor deze kosten."

Ook de chauffeurs van Beerens Personenvervoer zijn enthousiast over de uitbreiding van deze service. Zo vertelt George Lamslag, een van de chauffeurs werkzaam bij Beerens Personenvervoer: “Het is fijn dat we nu bij ANAC Carwash terecht kunnen zonder gedoe met declaraties. Mijn auto wordt bij ANAC Carwash snel en veilig gewassen, en omdat ze meerdere vestigingen hebben kan ik ook onderweg gemakkelijk gebruikmaken van de faciliteiten.”

Kay Beerens is verheugd te zien dat DKV Mobility blijft streven naar verbetering van hun dienstverlening: “Stap voor stap neemt DKV Mobility ons steeds meer administratief werk uit handen, waardoor Beerens Personenvervoer zich nog beter kan focussen op hun kernactiviteiten, namelijk het leveren van kwalitatief hoogstaand zakelijk vervoer en zorg- en ziekenvervoer.”

Dennis Versteeg, Sales Representative - Fleet voor DKV Mobility Benelux, is trots op de goede samenwerking met Beerens personenvervoer. “Ik ben blij dat wij Beerens goed kunnen faciliteren, ook op het gebied van het wassen van hun voertuigen. Ik daag mezelf altijd uit om klanten op zoveel mogelijk gebieden te kunnen ontzorgen. Onze claim is niet voor niets “You drive, we care”.”

Voor meer informatie over ANAC Carwash kunt u de volgende website bezoeken.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com