{{include.title}}

Afrekenen Italiaanse tol voor voertuigen tot 3,5 ton met DKV BOX ITALIA FLEET
Zwei Männer an einem Verladehof.

Vanaf nu is er voor klanten van DKV Mobility, het toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, de DKV BOX ITALIA FLEET voor afrekenen van tol voor voertuigen tot 3,5 ton (zoals personenauto’s, busjes, bestelwagens en motoren). Tot dusver was afrekenen van tol alleen mogelijk met de DKV BOX ITALIA, die uitsluitend bestemd is voor voertuigen vanaf 3,5 ton. Als gevolg kunnen met name klanten die een sterk gevarieerd wagenpark hebben nu hun complete tolafdracht op het Italiaanse continent simpel en transparant afrekenen.

“Dit is voor ons een belangrijke mijlpaal op weg naar naadloos afrekenen van tol voor alle voertuigen op de Italiaanse wegen,“ aldus Jérôme Lejeune, Managing Director Toll and Refund Services bij DKV Mobility. “Ik wil de Italiaanse bond van weg- en tunnelexploitanten AISCAT danken voor het in ons gestelde vertrouwen door ons de status van gecertificeerd provider toe te kennen.“

DKV Mobility biedt in meer dan 30 Europese landen toloplossingen die het afrekenen van tol voor de klanten zo simpel en transparant als mogelijk maken. Met digitale tools als DKV Analytics of Toll Product Overview 2.0 krijgen klanten van DKV Mobility een compleet overzicht van al hun uitgaven op het gebied van tol.

Dirk Heinrichs

Press Spokesman

Mobil +49 172 2497688

dirk.heinrichs@dkv-mobility.com

Julianna Norsam

Manager Corporate Communications

Mobil +49 152 57601328

julianna.norsam@dkv-mobility.com

Carolin Hüppe

Manager Corporate Communications

Mobil +49 174 1856366

carolin.hueppe@dkv-mobility.com