Fleksibilan povraćaj poreza na dodatu vrednost
preko kompanije DKV

Woman working on the laptop

Odredite putarinu i troškove goriva u inostranstvu i pomoću kalkulatora PDV izračunajte mogući iznos povraćaja u zavisnosti od zemlje u kojoj se snalazite. Ako želite da znate ukupan iznos svih povraćaja, možete dobiti i kumulativan prikaz troškova.

Izračunajte svoj povraćaj PDV odmah *

Poređenje proizvoda

DKV REFUND NET INVOICE

Porez na dodatu vrednost u inostranstvu se upisuje odmah na istu fakturu kompanije DKV nakon prijema svih dokumenata. Ovaj jednokratni, brzi proces povraćaja Vam donosi prednosti u pogledu kamata i važno osiguranje likvidnosti.

DKV REFUND NORMAL

Naši stručnjaci će proveriti da li relevantni artikli ispunjavaju uslove za povraćaj PDV i, ako je tako, podneće zahtev za povraćaj PDV poreskim organima u odgovarajućoj zemlji. Refundirani PDV će se uplatiti na Vaš račun tek nakon što ga primi nadležni poreski organ.

Ove usluge su dostupne za sledeće zemlje:

Belgija, Bugarska, Danska, Nemačka, Estonija, Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Finska, Grčka, Irska, Italija, Hrvatska, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Holandija, Norveška, Austrija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Švedska, Španija, Švajcarska, Češka i Mađarska.

Da bi se izbegli zahtevi i moguća odbijanja od strane poreskih vlasti, uvek bi trebalo da bude moguće upariti dopunu goriva vozilu na fakturama (zvaničan registarski broj vozila uvek treba da bude prikazan na karticama za gorivo).

Želite li više informacija?

Obratite nam se

Sačuvajte svoje zahteve i upravljajte njima u usluzi DKV Cockpit

Zwei Männer an einem Verladehof

Veća likvidnost

Trenutni povraćaj PDV plaćenog u inostranstvu.

MEHR INFORMATIONEN
Zwei Männer an einem Verladehof

Veća kontrola troškova

Inteligentna sveobuhvatna usluga uz potpunu transparentnost troškova. Bez skrivenih dodatnih troškova, uključujući jedinstvenu cenu vazdušnog jastuka.

MEHR INFORMATIONEN
Zwei Männer an einem Verladehof

Bolji pregled

Internet usluga na lokalnom jeziku zemlje klijenta. Stalni pristup svim podacima, uključujući automatsko arhiviranje i ekstrakciju podataka preko usluge DKV eREPORTING. Upozorenja Vas informišu o statusu obrade računa.

MEHR INFORMATIONEN
Zwei Männer an einem Verladehof

Veća udobnost

Automatizovani procesi i izvršavanje svih administrativnih poslova uz pomoć stručnjaka, uz priznavanje računa kompanije DKV u svim evropskim fiskalnim institucijama bez ikakvih problema.

MEHR INFORMATIONEN

Zatražite da Vas pozovemo

Da li biste želeli da iskoristite prednosti koje Vam nudi kompanija DKV Mobility?

Rado ćemo Vas pozvati.

Zdravo .

Unesite naziv vaše kompanije.

Unesite Vašu adresu e-pošte.

Unesite Vaš broj telefona.