Vrachtwagenpassen onder tolcontrole

Bepaal de juiste CO2-klasse voor uw voertuig - met de DKV Mobility CO2 klasse check.

In de toekomst moet u de CO2-klasse van uw voertuig opgeven wanneer u de tol bestelt. In het toltarief zal rekening worden gehouden met vijf verschillende CO2-klassen. Hoe hoger de klasse, hoe milieuvriendelijker en goedkoper de classificatie.

DKV Mobility ondersteunt u bij het bepalen van de CO2-klasse voor uw voertuig. De CO2-klasse check bepaalt de juiste CO2-klasse op basis van de gegevens van uw voertuig (deze zijn te vinden op het certificaat van overeenstemming en het kentekenbewijs).

Wat gebeurt er na de CO2-controle?

Als de bepaling CO2-klasse 2, 3, 4 of 5 liet zien, upload dan uw certificaat van overeenstemming en uw kentekenbewijs in het overeenkomstige uploadgebied in het DKV Cockpit. DKV Mobility zal uw gegevens controleren aan de hand van de ingediende documenten en het resultaat doorsturen naar de tolexploitant om ervoor te zorgen dat uw voertuig correct wordt gefactureerd.

Log nu in op de DKV Mobility Cockpit en upload documenten

Naar de DKV Mobility Cockpit

Als u zich rechtstreeks via Toll Collect registreert, kunt u de vereiste voertuigdocumenten ook rechtstreeks uploaden in het Toll Collect-portaal.


Heeft u overige vragen? Wij hebben de antwoorden!

Naar de FAQ's

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u ook profiteren van de DKV-voordelen?

We bellen je graag terug.

Hallo

Naam bedrijf invullen svp.

E-mailadres invullen svp.

Telefoonnummer invullen svp.

Privacybeleid accepteren svp.

Lees voor meer informatie onze verklaring gegevensbescherming.

* Verplicht veld