E-Mobilty Car

E-mobility

- aandrijving van de toekomst


Nu registreren voor de eCharge+ app

Vraag onze klantenservice als u hieronder geen antwoord vindt. Volg ons via LinkedIn of Facebook voor de laatste ontwikkelingen.

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden voor u!

Er is een Android en een iOS app in onder meer Duits, Engels, Frans en Nederlands.

De eCharge+ App biedt tal van voordelen: u kunt eenvoudig laadpunten vinden in de app en navigeren naar de locatie van het laadpunt. Daarnaast kunt u sommige laadpunten activeren met de app zonder de kaart. Deze functies kunt u alleen gebruiken wanneer u de kaart registreert in de eCharge +app.

Bij de bestelling van een kaart ontvangt u de informatie over hoe u de kaart kunt koppelen voor eventuele support kunt u ook contact opnemen met app-login@dkv-mobility.com.

Op onze website kunt u onder gegevensbeveiliging lezen hoe wij de noodzakelijke gegevens verantwoord gebruiken en bewaren. Het gebruik van de gegevens van de app kunt u nalezen bij de protectievoorschriften van uitgever/exploitant Innogy. U vindt ze in de app (menu item “Contact & Hulp“ > “Dataprotectie“).

  • Locatie (optioneel voor meer gebruiksgemak bij zoeken naar stations; data worden niet opgeslagen)
  • Bluetooth (optioneel)
  • Camera (optioneel, voor scannen van laadpaalnummer of foto's bij foutmeldingen (b.v. schade of niet-beschikbare paal)
  • Zoekfunctie (optioneel, als hulp bij het zoeken naar de app)
  • Mededelingen (optioneel, voor informatie over het oplaadproces, b.v. “Opladen voltooid“)
  • Achtergrond updates (optioneel, voor regelmatige app updates)
  • Mobiele data (wél optioneel, maar zonder deze optie kunt u de app alleen in WLAN gebruiken. Dat kan onderweg lastig zijn)

Er is beslist geen toegang tot contactdata!

Bij twijfel of verdenking kunt u een anonieme account op een algemeen e-mailadres aanmaken. Hierbij worden chauffeurs niet benoemd.

Ca. 90% van de oplaadpunten is zonder app, met alleen de DKV Card toegankelijk. Bij uw DKV contactpersoon kunt u een lijst aanvragen met alle oplaadpunten en toegangsgegevens. We streven uiteindelijk naar een vrij toegankelijke internetoplossing zonder app of registreren.

Uw toegangsgegevens worden eenmalig vastgelegd in Profiel onder item >>Betaalmiddel >>Autostroomcontract toevoegen>>. Als gebruiker moet u uw geregistreerd e-mailadres gebruiken. Belangrijk: >>als standaard instellen>> moet zijn aangevinkt.

Bij “Wachtwoord vergeten“ in de Cockpit of app kunt u een link aanvragen. Hiermee kunt u uw opgeslagen e-mailadres opnieuw aan een wachtwoord koppelen.

Als u uw opgeslagen e-mailadres niet meer weet, stuur dan een e-mail met volledig kaartnummer, gewenst e-mailadres en de naam van de gebruiker naar app-login@dkv-mobility.com. Vervolgens verifiëren / reactiveren we uw account of creëren we een nieuwe toegang.

Stuur een blokkeer e-mail met volledig kaartnummer, e-mailadres en de naam van de gebruiker naar app-login@dkv-mobility.com. Vervolgens stuurt DKV u een blokkeerbevestiging.

Dat kan gewoon door uw kaart tegen de RFID Reader te houden. Als er geen RFID Reader is kunt u de procedure ook rechtstreeks vanuit de app starten. Autorisatie gaat automatisch tijdens de app login in het voorgaand venster.

U kunt uw oplaadprocedure afbreken via de auto of in de app (“Opladen afbreken”).

U rekent af via uw DKV factuur.

Bij registratie wordt uw DKV Card automatisch als betaalmiddel in de app opgeslagen. In uw app kunt u meerdere betaalmiddelen toevoegen en opslaan. Afrekenen met andere betaalmiddelen via de DKV factuur is echter onmogelijk.

Er zijn verschillende manieren waarop providers hun laadpalen vrijgeven. Ca. 90% van de DKV laadpalen zijn zonder app met de kaart toegankelijk. Als er een RFID reader is houdt u uw kaart gewoon voor de lezer.

EMAID is een e-mobility identificatienummer waar hulpdiensten vaak om vragen. U identificeert u met uw EMAID als u contact wilt met de exploitant van een laadpaal

Neem bij vragen contact op met uw DKV contactpersoon of stuur een mail naar app-login@dkv-mobility.com